Jag måste få berätta!

Min blogg om hästhoppning och träning

ATT MIN LASTBIL ÄR LAGAD! – Vi har bytt bränsleslangar här hemma och nu startar den VARJE gång, även igår kväll efter att ha stått en hel vecka! Ni som känner mig vet nog att vi haft problem med att bilen tar in luft i bränslet., vilket har gjort att vi fått skruva i den varje gång vi ska starta den nästan… Detta har inte varit lätt eftersom spridarna sitter väldigt illa till på bilen (hytten är fastbyggd)

Den är felsökt 2 ggr för detta på verkstad, men ingen har kunnat hitta felet. Detta har stört mig hela 2010 – och nu 2011 är det alltså fixat – vilken start på året! Förutom en styrled som ska bytas innan besiktningen så är bilen härmed friskförklarad! Ingen är så lättad som jag… Och med nya däck runt om, ny el dragen i hela bilen, topplockspackning och en spridare bytt 2010 med mera så känner jag mig ganska lugn – dock fattig. Haha!

 

 

2011-01-17

ABCqtpåj


Mer om Om mig

Ingen tävling i helgen… (är man klantig så är man)Nä alltså förutom att ridhuset är fantastiskt att ha och att jag har fantastiska vänner som hjälper mig så har jag haft lite missflyt på sistonde. I januari lyckades jag snubbla med en vattenhink på stallgolvet och slå ut en tand och slå i ett knä så hårt att jag inte kunde rida på någon vecka. I helgen var det dags igen, flög av Ville på Lottaträningen och slog ut tanden igen och fick en

 

SÅ mycket har hänt!!Men hej alla ni som fortfarande kikar in här nu och då. Jag hoppas ni förstår vilket STORT projekt det är att bygga ridhus, det är helt sjukt! Jag har haft bokstavligen häcken full sedan jag drog igång detta projekt, men  mitt ridhus öppnade 1/11 för användande av ridhusdelen och stalldelen började användas den 1/12. Här har vi nu 6 boxar, spolspilta, sadelkammare och toalett. Vi har trapp upp till övervåningen (stalltaket) där det blir

 

Tävlingen i Norrköping – en olycka händer så lätt…Hej! Förra helgen var jag ju i norrköping och tävlade, tanken var att bara få ett par klasser till med rutin på lite svårare banor inför SM vecka 30. Helgen blev en riktig skithelg tävlingsmässigt, även om det såklart var trevligt att komma ner och träffa Robins förädrar som bor utanför Norrköping. Att åka 90 mil, men mellanlandning i Sundsvall för att det sedan skulle gå så pass dåligt känns ju såklart inte kul. Första

 

Artikel i Norran om ridhuset    Klicka HÄR för att komma till artikeln. Man behöver inloggning för att kunna läsa.

 

Skellefteå RK 19-21/5Jag ligger lite efter med mitt bloggande, men både Quintus och Lolly fick hoppa i skellefteå för två helger sedan. Lolly gjorde sina livs första starter, 90cm på fredag och 1m på lördag och hoppade felfritt i båda sina klasser – vilken stjärna! Eftersom det var regionalt på lördagen så var det med både titthinder som t ex vattenmatta och skärmar och en räcke – oxer kombination och hon var då så himla duktig och

 

Brunflo 6-7/5 – en till bra tävling…Förra helgen var vi ner till Brunflo (Östersund) och tävlade! Eftersom jag startat helgen innan i Sundbyholm så valde jag att bara starta två dagar i Brunflo. Återigen gorde Quintus en jättebra tävling då vi å lördagen inledde med felfritt och en andraplats i 1.40m bed A:0. I efterhand grämde jag mig lite över att jag inte öste på mer, men då jag red (i mitten på klassen var det ännu ingen felfri, så jag

 

Sundbyholm – En bra tävling!Lite sent publicerat inlägg som jag skrev efter Sundbyholmtävlingen för två veckor sedan men glömde publicera… Här kommer det! Det var så skönt att få starta utomhussäsongen och ännu bättre att få göra det på Sundbyholm, från och med nu min absoluta favorittävlingsplats! Hur konstigt det än kan låt för många så är det helt klart värt att köra de dryga 80 milen ner till Eskilstuna och Sundbyholmstravet för att tävla. Det är superbra underlag

 


Kommentera inlägget - Jag måste få berätta!

 • Eva Ursin

  skönt at lastbilen är lagad, är så krånglit när dom skal \\\"holda på at bråka\\\"
  allt känns så mkt lättare när dom bare startar direkt!

  BTW om det är många av dina läsare som inte känner dig skulle d jo va bra och göra den där listan, men om dom flesta vet väm du är, känns kanskje nån punkt litt tråkig, men annars tror jag listan kan va KUL =)
  kram

 • Anna

  Gud vad härligt! Äntligen – kan man väl lugnt säga :)