Orkar man göra en lista?

Min blogg om hästhoppning och träning

Hej. Tycker själv att sådana listor som är populära just nu är ganska roliga att läsa, i alla fall på personers bloggar där man känner personen \”i verkligheten\” om ni förstår vad jag menar… :) Så nu är frågan – orkar jag fylla i en lista och viktigast av allt – ORKAR NI LÄSA DEN? Svara gärna vad ni tycker om listor i allmänhet och skulle det vara intressant att läsa \”min lista\” så jag vet om det är värt besväret! ;)

Denna lista hittade jag på min vän Yasmines blogg bland annat

 

1 – Presentation av mig själv

2 – Presentation av mina hästar
3 - Min första häst
4 – Det här äter mina hästar
5 – Det här har jag med mig på tävling
6 – Mitt mål med ridningen
7 – Min bakrund
8 - Pinsammaste situationen med hästar
9 – En perfekt dag i stallet

10 – Min utrustning
11 – Hästbloggar jag läser
12 – Hästens utrustning
13 – Om jag skulle vara tvungen att byta häst med nån skulle jag välja
14 – Min drömhäst
15 – Mina drömmar

16 – Min önskelista

17 – Mina tränare

18 – Jag gillar

19 – En häst jag saknar

20 – Veterinär, hovslagare, massör osv

21 – Fula ovanor

22 – Jag gillar inte

23 – En hoppträning

24 – Jag måste träna på

25 – Meriter

26 – Mina rädslor

27 – En stund jag aldrig kommer att glömma

28 – Favoritmärke

29 – Bilder på mig från tävlingar

30 – Mitt drömstall

2011-01-16

ABCqtpåj


Mer om Om mig

Ingen tävling i helgen… (är man klantig så är man)Nä alltså förutom att ridhuset är fantastiskt att ha och att jag har fantastiska vänner som hjälper mig så har jag haft lite missflyt på sistonde. I januari lyckades jag snubbla med en vattenhink på stallgolvet och slå ut en tand och slå i ett knä så hårt att jag inte kunde rida på någon vecka. I helgen var det dags igen, flög av Ville på Lottaträningen och slog ut tanden igen och fick en

 

SÅ mycket har hänt!!Men hej alla ni som fortfarande kikar in här nu och då. Jag hoppas ni förstår vilket STORT projekt det är att bygga ridhus, det är helt sjukt! Jag har haft bokstavligen häcken full sedan jag drog igång detta projekt, men  mitt ridhus öppnade 1/11 för användande av ridhusdelen och stalldelen började användas den 1/12. Här har vi nu 6 boxar, spolspilta, sadelkammare och toalett. Vi har trapp upp till övervåningen (stalltaket) där det blir

 

Tävlingen i Norrköping – en olycka händer så lätt…Hej! Förra helgen var jag ju i norrköping och tävlade, tanken var att bara få ett par klasser till med rutin på lite svårare banor inför SM vecka 30. Helgen blev en riktig skithelg tävlingsmässigt, även om det såklart var trevligt att komma ner och träffa Robins förädrar som bor utanför Norrköping. Att åka 90 mil, men mellanlandning i Sundsvall för att det sedan skulle gå så pass dåligt känns ju såklart inte kul. Första

 

Artikel i Norran om ridhuset    Klicka HÄR för att komma till artikeln. Man behöver inloggning för att kunna läsa.

 

Skellefteå RK 19-21/5Jag ligger lite efter med mitt bloggande, men både Quintus och Lolly fick hoppa i skellefteå för två helger sedan. Lolly gjorde sina livs första starter, 90cm på fredag och 1m på lördag och hoppade felfritt i båda sina klasser – vilken stjärna! Eftersom det var regionalt på lördagen så var det med både titthinder som t ex vattenmatta och skärmar och en räcke – oxer kombination och hon var då så himla duktig och

 

Brunflo 6-7/5 – en till bra tävling…Förra helgen var vi ner till Brunflo (Östersund) och tävlade! Eftersom jag startat helgen innan i Sundbyholm så valde jag att bara starta två dagar i Brunflo. Återigen gorde Quintus en jättebra tävling då vi å lördagen inledde med felfritt och en andraplats i 1.40m bed A:0. I efterhand grämde jag mig lite över att jag inte öste på mer, men då jag red (i mitten på klassen var det ännu ingen felfri, så jag

 

Sundbyholm – En bra tävling!Lite sent publicerat inlägg som jag skrev efter Sundbyholmtävlingen för två veckor sedan men glömde publicera… Här kommer det! Det var så skönt att få starta utomhussäsongen och ännu bättre att få göra det på Sundbyholm, från och med nu min absoluta favorittävlingsplats! Hur konstigt det än kan låt för många så är det helt klart värt att köra de dryga 80 milen ner till Eskilstuna och Sundbyholmstravet för att tävla. Det är superbra underlag

 


Kommentera inlägget - Orkar man göra en lista?

 • Albin Loán

  Sist jag red var på ett fullblod som är 173 centimeters galopphäst.

  Vi började \\\"sakta\\\" och mitt X sa att detta är en lite ivrig galopphäst som sticker om jag släpper tyglarna, så att jag fick hålla bestämt, inte hårt i tyglarna.

  Jag är allergisk och började nysa och vad händer? Jag tappar båda tyglarna och hästjävlen började galoppera givetvis och jag håller på att trilla av men den fortsätter. Den springer och springer och jag tror jag skall dö och håller om halsen/manen på hästen samt i sadeln i ungefär en minut då hästen slutar galoppera och är helt svettig, jag också. Hjärtat gick i 180 alltså.

  Bakom mig efter ett tag kommer mitt x ridande och skrattandes. Hon hade kissat på sig för hon tyckte det såg så jävla roligt ut.. mmm. Fifan!

  Krams
  Albin Loán
  —–
  P.S. * Hoppas du diggar min musik * D.S.
  Albin Loán @ Spotify eller på Youtube

 • Therese

  Klart du ska göra listan! Jätte spännande att läsa! :)

 • Yasmine

  Det kommer att bli underbart att ha ridhus igen, som tur är finns det två så privatryttarna har ett eget som alltid är ledigt :) Klart du ska göra listan, men tänk inte att du ska skriva en sak om dagen, gör bara ett ämne när du känner att du har tid så är det inte så jobbigt :) Kram!

 • Jessica

  Varför inte :)

 • Evelina

  Självklart ska du göra den ;)

 • Mia

  Gör listan! =D

 • Camilla

  Ja, gör den här listan! Jättekul att läsa!