WIHO!! Sulor gjorde susen!

Min blogg om hästhoppning och träning

\"\"Igår fick jag tillslut tag på en hovslagare som kunde slå på Lisel hårda sulor bak (knalloreanga sådana för övrigt :P) och ömheten i hoven som var kvar nr jag ongerade på hårt underlag är borta! =D =D Idag har jag ridit en sväng på banan OCH HOPPAT några språng på ca 1m och det kändes som vanligt. Så underbart. Strömsholm nästa helg i alla fall! Vem hade kunnat tro det för en vecka sedan när hon sparkat i stolpen… Vi åker på söndagmorgon ner till Micke där vi ska träna i två dagar och sedan åker vi vidare till Strömsholmstävlingen. Tur då att jag var hos frissan igår, haha. Ni ska se vad kort hår jag har nu, ljusbrunt med röda slingor – son ny… Inte för att det syns under hjälmen (men ändå) =P!

 

På tal om ingenting, jag skrittade fram på ängen och Lisel höll på att kliva på en gädda. EN GÄDDA?! PÅ MIN ÄNG!!!!?… hahaha (den var ju givetvis död och till hälften uppäten för er som undrar)… Dessutom så har ett annat äckligt djur kommit tillbaka – Storspoven! Ännu har den nte jagat mig men den anföll både en skata och en mås i luften under tiden jag var ute och red så det dröjer nog inte länge tills den börjar jaga mig igen – den jäkeln!

2011-05-27

ABCqtpåj


Mer om Om mig

Ingen tävling i helgen… (är man klantig så är man)Nä alltså förutom att ridhuset är fantastiskt att ha och att jag har fantastiska vänner som hjälper mig så har jag haft lite missflyt på sistonde. I januari lyckades jag snubbla med en vattenhink på stallgolvet och slå ut en tand och slå i ett knä så hårt att jag inte kunde rida på någon vecka. I helgen var det dags igen, flög av Ville på Lottaträningen och slog ut tanden igen och fick en

 

SÅ mycket har hänt!!Men hej alla ni som fortfarande kikar in här nu och då. Jag hoppas ni förstår vilket STORT projekt det är att bygga ridhus, det är helt sjukt! Jag har haft bokstavligen häcken full sedan jag drog igång detta projekt, men  mitt ridhus öppnade 1/11 för användande av ridhusdelen och stalldelen började användas den 1/12. Här har vi nu 6 boxar, spolspilta, sadelkammare och toalett. Vi har trapp upp till övervåningen (stalltaket) där det blir

 

Tävlingen i Norrköping – en olycka händer så lätt…Hej! Förra helgen var jag ju i norrköping och tävlade, tanken var att bara få ett par klasser till med rutin på lite svårare banor inför SM vecka 30. Helgen blev en riktig skithelg tävlingsmässigt, även om det såklart var trevligt att komma ner och träffa Robins förädrar som bor utanför Norrköping. Att åka 90 mil, men mellanlandning i Sundsvall för att det sedan skulle gå så pass dåligt känns ju såklart inte kul. Första

 

Artikel i Norran om ridhuset    Klicka HÄR för att komma till artikeln. Man behöver inloggning för att kunna läsa.

 

Skellefteå RK 19-21/5Jag ligger lite efter med mitt bloggande, men både Quintus och Lolly fick hoppa i skellefteå för två helger sedan. Lolly gjorde sina livs första starter, 90cm på fredag och 1m på lördag och hoppade felfritt i båda sina klasser – vilken stjärna! Eftersom det var regionalt på lördagen så var det med både titthinder som t ex vattenmatta och skärmar och en räcke – oxer kombination och hon var då så himla duktig och

 

Brunflo 6-7/5 – en till bra tävling…Förra helgen var vi ner till Brunflo (Östersund) och tävlade! Eftersom jag startat helgen innan i Sundbyholm så valde jag att bara starta två dagar i Brunflo. Återigen gorde Quintus en jättebra tävling då vi å lördagen inledde med felfritt och en andraplats i 1.40m bed A:0. I efterhand grämde jag mig lite över att jag inte öste på mer, men då jag red (i mitten på klassen var det ännu ingen felfri, så jag

 

Sundbyholm – En bra tävling!Lite sent publicerat inlägg som jag skrev efter Sundbyholmtävlingen för två veckor sedan men glömde publicera… Här kommer det! Det var så skönt att få starta utomhussäsongen och ännu bättre att få göra det på Sundbyholm, från och med nu min absoluta favorittävlingsplats! Hur konstigt det än kan låt för många så är det helt klart värt att köra de dryga 80 milen ner till Eskilstuna och Sundbyholmstravet för att tävla. Det är superbra underlag

 


Kommentera inlägget - WIHO!! Sulor gjorde susen!

 • Hanna

  Jag håller alla tummar å tår!! :D

 • eva

  Skönt och höra erica! Önskar dig och dit lag lycka till i strömsholm :-D hälsningar från danmark

 • Jessica

  Härligt :)
  Man vill ju inte missa att hoppa på strömsholm när man får chansen. Linda in hästskrället i bomull nu ifall att hon hittar på några andra dumheter! Lägg upp en bild på din nya frisyr så man får se, lär ju inte träffa dig på ett tag nu :D

 • Malin

  Men erica, sa fantastiskt kuuuuuuul att lasa!!! all lycka till er pa stromsholm!!! :-D
  jag befinner mig i nice nu och aker till milano inatt =) det ar varmt och harligt ute i europa nu =) Hoppas allt ar bra med ville, maggan och alla andra dar hemma=)
  Kram!

 • marita

  Så kul! hoppas nu att ni får en underbart rolig resa :D och att det går bra för er givetvis :P
  Ps: du måste ju lägga ut en bild på nya frillan :D

 • Anna

  Vinden har vänt, vinden har vänt!