Min blogg om hästhoppning och träning

Hoppträningar

Sommarhoppträningarna i Kusmark

NYTT: Under 2017 går jag C-tränarutbildningen i hoppning via SvRF. Jag har varit på 3 träffar hittills och i december 2017 gör jag mitt examensprov som tränare.

NYTT Juni: Det är 26 st anmälda till de fasta träningsplatserna i sommar (juni-augusti) vilket gör att grupperna är fulla och jag har fått utöka med en 5:e grupp, men det går att anmäla till reservlistan för er som vill ha möjlighet att hoppa in när någon är borta. Enklaste sättet att se om det kommer ut lediga platser är att gå med i facebookgruppen: “Träningsgrupp” för veckoträningarna i Kusmark

I sommar (2017) kommer det att vara fem träningsgrupper i veckan på min bana här hemma i Kusmark. Man anmäler sig i 4-veckors perioder och det kostar 700kr för 4 gånger. Tiderna i sommar är tisdag 17.30, 18.45 och 20.00 samt onsdag 18.15 och 19.30. Det finns 20 platser (4 grupper) varje vecka under sommaren (juni, juli augusti) och 10 platser (2 grupper) i maj. Om man inte vill ha fast plats, eller inte kommer med, så kan man välja att vara reserv och hoppa in de gånger någon är borta/inte kan rida på sin redan betalda plats, då gör man upp betalning och betalar till den personen som redan betalat för sin 4-veckorsperiod. Viktigt att den ni är på ungefär samma nivå som den ni rider istället för. Skriv till mig via PM eller mail om ni är osäkra på vilken grupp som passar.

Anmälan
Anmälan till de fasta grupperna juni-augusti går ut 20/5 2017. Kommer ni inte med eller anmäler senare än så, så hamnar man på reservlista. Som reserv så håll koll i facebookgruppen när lediga tider dyker upp.
Anmälan till träningar sker till min mail: mail.erica.cox@gmail.com eller skriv PM till mig på facebook!

Rida enstaka gånger/vara reserv
Ni som är intresserade av att rida enstaka gånger, kan anmäla ert intresse att vara reserver och gå med i facebookgruppen för träningarna som finns här: Facebook-gruppen “Träningsgrupp” för veckoträningarna i Kusmark
Där lägger jag ut när det finns platser lediga!

Betalning
Alla fasta platser betalas in till vårt BankGiro: 298-8574. Förfallodag är samma dag som första träningen i perioden.
Priserna inkluderar moms! Vill ni ha kvitto, så säg till så fixar jag det.

Privatlektion
Det finns under sommaren även möjlighet att rida privatlektion i hoppning för mig. Här hemma på min bana är priset 400kr (ca 1 timma). Jag kan även åka ut på andra banor och hålla träning i mån av tid men då tillkommer ersättning för resa.
Priser privatlektion
Privatlektion 1 ekipage: 400kr
Privatlektion 2 ekipage: 600kr (300kr var)
Privatlektion 3 ekipage: 750kr (250kr var)

Jag rider/hoppar din häst
Priset är samma som en privatlektion, dvs 400kr per gång. Rider man en privatlektion så kan jag sitta upp och rida en stund och visa/känna på hästen under lektionen om man vill det.

Alla priser inkluderar 6% moms.

Veckoträningar vintern 2017/2018

Med start i november kommer jag att hålla träningar i mitt EGNA RIDHUS, jag räknar med att ridhuset kommer att stå klart den 1/11 och från det datumet kommer man att kunna lösa ridhuskort. Det kommer att vara 4 hoppgrupper under vintern (max 20 elever) och jag säger till när man kommer att kunna börja anmäla sig, tanken är två grupper tisdag och två grupper onsdag! Även här kommer man att kunna ställa sig på reservlista och hoppa in enstaka gånger då det finns plats ifall man är intresserad. Inomhusträningarna kör alltså igång första veckan i november 2017. Anmäl gärna intresse redan nu om ni vet att ni är intesserade! Skriv till mig via PM på facebook eller maila!

Vinterträningarna kommer att kosta 200kr/gång (dvs 800kr per månad för alla som har ridhuskort), självklart oavsett klubbtillhörighet! 100kr/ pass tillkommer för de som inte har ridhuskort.
Träningarna kommer att hållas i ridhuset med måtten 22*60m och på fibersand från DeGrondslag, samma underlag som toppryttare som Malin Baryard, Royne Zetterman, Peder Fredriksson, Sundbyholmstävlingsbana osv. Det är helt fantastiskt att rida på – ser verkligen fram emot att kunna erbjuda mina elever att prova rida på det :D

 

Helgträning på KDRF

Ev kan det bli ett par helgträningar för mig på KDRF även denna vinter (2017-2018). Återkommer med datum om det blir så, men framförallt gäller det att hålla koll på facebook, det är oftast där det kommer ut förr.
Anmälan till mina träningar på KDRF sker till mig på: mail.erica.cox@gmail.com

Helgträning på annan ort


Är ni intresserade av att jag kommer till er och håller hoppkurs? Hör av er för prisuppgift, jag har möjlighet att åka inom västerbotten och norrbotten

 

ABCqtpåj


Du är på sidan

Hoppträningar