Ville söker skötare/medryttare!

Min blogg om hästhoppning och träning

Jag letar någon duktig person som skulle vilja sköta/rida min Ville 2 dagar i veckan, då jag känner att tiden inte alltid räcker till. Han är den sötaste och goaste häst man kan tänka sig och är värd att bli ompysslad lite extra. Just nu är han under igångsättning efter sin skada/operation och ska börja galoppera nästa vecka. Men går än så länge ganska korta pass både uteritter och dressyr. Jag räknar med att han är fullt igång om ca 2 månader.
Jag ser gärna att du är över 18år och har bil/körkort, är noggrann och ansvarsfull och gillar att pyssla. Han är som sagt supersnäll i all hantering men kan vara lite tittig/skvättig att rida ut på och kräver en ryttare som är lite bestämd. För mig är det viktigt att du kan jobba honom i korrekt form, nu när han ska byggas upp. Du får gärna vara dressyrintresserad, när han är fullt igång igen (juni och framåt) så får du gärna rida dressyrlektioner/kurser med honom om du vill. Men hoppningen sköter jag själv. Ville är utbildad LA dressyr och 1.30m hoppning.
Maila mig på: erica@ericasjostrom.se, eller PM:a på facebook och berätta om dig själv om du är intresserad. :)
Bild: Ville <3

ville

2015-04-14

ABCqtpåj


Mer om Costa va Deville

Villestatus!Nu var det ju ett tag sedan jag uppdaterade och jag tänkte berätta lite om tanken med Ville då jag fått några frågor om honom på sistone. Jag la ju ut Ville till salu i augusti och fick genast stor respons, det var så många som ville komma och prova att jag fick neka några till att börja med och valde några som lät bra. Jag har haft 6 provridningar på honom som alla har

 

En fantastisk helg med Ville i Hudik!Ja, det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Såret från Quintus hovböld blev till lymfangit och han fick inte följa tilll Hudik. Istället blev det Ville som fick åka de 50 milen ner till den nationella tävlingen. Det kändes lite skumt att åka så långt för att rida 120 och 130 när det fanns en regional tävling i Piteå (7 mil istället för 50) samma helg med de klasserna, men när jag anmälde

 

Villes runda 1.25m i Vännäs

 

Ville dressyrpassHej. Tänkte att jag kan dela gårdagens dressyrpass med Ville här också! Han är ju som jag tidigare berättat nu till salu och jag har ju bara hoppfilmer på honom så slängde ihop en liten dressyrfilm också. Blev visst hela 8 (!) minuter lång… Haha

 

Helgens tävling i Sundsvall!Vi har haft en härlig helg i Sundsvall! Hästarna har gjort två kanonrundor vardera av tre möjliga och fick tre rosetter med mig hem. Dessutom var Quintus felfri i 1.45m-klassen på lördag och i och med det har vi nu kvalat till senior-SM! Hur coolt är inte det!? Nu är det inte säkert att jag kommer att starta redan v 33 då utomhus-SM går i Sundbyholm, vi får se hur det går fram till dess

 

Tävling på SURF med Ville och IkarosSom vanligt lite sen update, men i  helgen var jag ju på Södra Umeå RF och tävlade med Ville och Ikaros. Vädret var inte riktigt med oss och alla framhoppning/framridning flyttades in pga det blöta underlaget på framridningen. Tur i oturen så var SURFs nya tävlingsbana helt nyanlaggd (vilket oroade mig innan tävlingen då jag hört att den var lös/ inte hade satt sig än) Men i och med regnet som kom så packades sanden

 

Videos från Brunflo och Falun!Eftersom jag bara lagt ut omhoppningen från Falun på facebook så bjuder jag på hela rundan nu samtidigt som  jag läger ut några av rundorna från Brunflo! Quintus vinst i 1.40m samt 1.45m klassen och även Villes 1.20m från första dagen då jag tyckte han hoppade väldigt bra och kom på 8:e plats. Falun 1.45m WR 2016-05-22: Brunflo 27-29/5:

 


Kommentera inlägget - Ville söker skötare/medryttare!